כאבי רגלים ופריקות בבן 2

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה ילדים

27/05/2014 | 11:03 | מאת: אתי

בני בן השנתיים וחצי סובל מזה כמעט שנה מכאבים ופריקות של אגן הירך שמלוות החום. מדדי דלקת תמיד גבוהים מהרגיל. נבדק עי רופא אורטופד ואושפז אך שוחרר ללא ממצאים. רצוי לציין שהכאבים מופעים בכל שעת היום וגם לאחר פעילות של הילד

אתי שלום, התסמינים אינם ברורים לי אולם בהחלט יש מקום לייעוץ פרטני עם ראומטולוג ילדים. עלייך להביא לביקור את כל בדיקות המעבדה ופרטי המעקב כדי שהרופא יוכל להחליט באם מדובר במחלה ראומטית.

מנהל פורום ראומטולוגיה ילדים