כאבי פרקים אצל נער בן 14

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה ילדים

22/10/2018 | 23:14 | מאת: ענת

בני בן ה -14 מתלונן על כאבים עזים במפרק ירך שמאל מזה 3 שבועות . כמו כן יש כאבים מתונים יותר בשורשי כפות הידיים. בדיקות דם כלליות, כולל בדיקות דם למחלות אוטואימוניות שליליות. הופנינו לייעוץ של ראומטולוג. האם יש טעם לפנייה לייעוץ זה אם לכאורה כל הבדיקות תקינות? אודה לתשובתך

שלום ענת, התשובה היא בהחלט ובהקדם האפשרי. אני מניח כי ראיתם גם אורטופד. האבחנה המבדלת במקרה זה גדולה ויש להתייעץ עם המומחים בתחום. בברכה, ד"ר גיל אמריליו - ראומטולוג ילדים.

מנהל פורום ראומטולוגיה ילדים