מחלת fmf -זמן מקסימלי של התקף

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה ילדים

08/03/2018 | 14:28 | מאת: אמא מודאגת

שלום, בתי סובלת ממחלת fmf עד היום היו התקפים קלים של חום ומיום שבת האחרון הילדה עם כאבי בטן חזקים. ובבדיקות דם מראה על מדדי דלקת גבוהים ולא מוצאים מקור לדלקת. כמה זמן מקסימלי אמור להמשך התקף של fmf?

שלום, התקף קלאסי של FMF נמשך עד 3 ימים, במקרים נדירים יותר 4 ואף 5 ימים אולם בדרך כלל לא מעבר לכך. מציע לפנות לרופא בהקדם האפשרי אם לא פנית עד כה.

08/03/2018 | 23:13 | מאת: אמא מודאגת

כן ראו אותה כמה רופאים והיינו גם במיון ולא ראו דלקת אבל לא עשו לה צילום בטן. אולי בכלל זה לא התקף של fmf?? יכול להיות משהו אחר שמראה על מדדי דלקת גבוהים ורק כמו fmf???

מנהל פורום ראומטולוגיה ילדים