דלקת פרקים ובלוטות נפוחות

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה ילדים

26/12/2016 | 11:26 | מאת: יעל

אני סובלת כ-16 שנים מדלקת פרקים היא משפיעה על הכרסולים ועל הלסת שלי. לאחרונה שמתי לב לבלוטה (כנראה לימפה) מתחת ללסת היא קצת נפוחה פחות מסנטימטר לא רואים אותה אלא מרגישים בנגיעה. במעקב אצל רופא של הדלקת פרקים היא אמרה שזה קשור לדלקת פרקים בלסת. הבלוטה לא גודלת עם הזמן אפשר להזיז אותה הכאב בלסת נמצא בצד שמאל כמו הבלוטה. יש לי גם בלוטה דומה בצד השני אך קטנה יותר רציתי לשאול אם זה משהו מסוכן או שהרופא צודקת וזה קשור לדלקת הפרקים שנמצאת באזור.בלסת.?

קשה לדעת במה מדובר מבלי לראות אולם אני מסכים כי קרוב לוודאי מדובר בקשרית לימפה שלאו דווקא קשורה למפרקי הלסת המודלקים.

מנהל פורום ראומטולוגיה ילדים