היפו
דיון מתוך פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
אני שנה וחצי אחרי ניתוח מעקף קיבה, סובל מהיפו כמעט בכל יום בשעה 09:00-09:30 או 10:00 אני אוכל ארוחת בוקר לוקח ויטמינים והסוכר מגיע בהיפו ל37-56 אני אוכל מהר לחם סוכר שותה ואז זה עולה ל300 ואחרי זה כאבי בטן וחולשה כל היום. מעבר לזה בזמן שאני אוכל ביס ראשון או לגימה ראשונה של שתיה ללא קשר להיפו אני מקבל לחצים כמו צביטות בבטן מבקש תגובה וגם הזמנתי תור לד"ר סקרן באסותא.
יש לקבוע תור לדיאטנית כדי להתאים את הרגלי האכילה לגופך ולמנוע את תנודות הסוכר. בינתיים נסה לשלב בתזונה סיבים הנמצאים בלחמים מקמח מלא, דגני בוקר, ירקות וקטניות. הימנע מאכילת סוכרים פשוטים או מיצים.
היי יפית, תודה על תשובתך, מעבר להיפו יש לי כאבים באכילה ושתיה הרבה פעמים תוך כדי ביס או לגימה ראשונה לפעמים לא. עשיתי את הניתוח אצל ד"ר סקרן האם יש בדיקה שניתן לעשות לבדיקת המעי והפאוץ?