גזים לאחר ניתוח מעקף מלא

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

15/11/2016 | 14:20 | מאת: מלי

היי עברתי ניתוח מעקף לפני כשנה וחצי. הכל עבר טוב . באמת מרוצה. הבעיה היחידה זה הגזים .. (מתנצלת על השאלה) מביך מאוד יש לי תדירות מאוד גבוה של גזים (לא סבלתי מזה לפני הניתוח) . אני מקפידה על תזונה בריאה. יש כדור או תרופה שמותר לקחת למנותחי מעקף על מנת לצמצמם את התופעה ? זה ממש מפריע לי בתפקוד היו יומי... תודה.

שלום, כן יש חלק סובלים מריח לא נעים וגזים אחרי ניתוח מעקף קיבה. צריכה להקפיד לאכול הרבה ירקות וסיבים תזונתיים. בנוסף נא לקחת תרופה בשם GAZIM X

15/11/2016 | 18:02 | מאת: מלי

תודה רבה ד"ר! האם יש מינוןן מסויים שמותר ומתי בדיוק כדי לקחת במהלך היום?

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה