מעקף קיבה עצירויות ונפיחויות

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

04/09/2016 | 16:40 | מאת: רונית

שלום דוקטור סקרן. שנתיים וחודשיים מאז עברתי מעקף קיבה ותיקון בקע סרעפתי. בחצי שנה האחרונה סובלת מעצירויות ונפיחויות וכאבי בטן באיזור המעקף. מה יכולה להיות הסיבה האם תיתכן חסימה כלשהי במעקף? בנוסף האם גם לאחר מעקף קיבה ניתן להלביש טבעת מתכווננת על מנת למנוע השמנה? אשמח לתשובות עבור השאלות תודה

שלום רונית. לא קיבלת ממיך מידע על המשקל לפני הניתוח וכמה ירדת והאם יש עליה במשקל. בנוסף לא כתבת לי אם שמרת על דיאטה ואורח חיים בריא. בקשר לעצירות וכאבים יש אלף סיבה ולא בהיכרח מהניתוח. כמובן עצירות וכאבי בטן זה לבירור רופא המשפחה. בקשר לטבעת על ניתוח אני אישית לא ממליץ, כמובן יש אחרים שכן. אשמח לענות על כל שאלה

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה