מעקף קיבה - עצירויות

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

02/09/2016 | 18:52 | מאת: רונית

שלום ביוני 2014 עברתי מעקף קיבה. כבר חצי שנה סובלת מעצירויות ונפיחות בבטן לעיתים כאבים באיזור המעקף. האם עצירויות עלולות לנבוע מחסימה כלשהי או מהן הסיבות לעצירויות. האם ניתן להלביש טבעת מתכווננת גם לאחר מעקף קיבה?

שלום, לאחר ניתוח טבעת בד"כ סובלים משלשול ולא מעצירות!!! הסיבה לעצירות יכולה להיות שאין מספיק סיבים תזונתיים בדיאטה ויש מקום להיתעץ עם דיאטנית בכל מקרה חולה הסובל מעצירות כרונית יש מקום לעבור קולונוסקופיה. בקשר לטבעת על מעקף!!! אני אישית לא ממליץ, ההחלטה היא שלך.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה