ניתוח מיני מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

30/08/2016 | 19:26 | מאת: tti

עברתי את הניתוח ביום ה 25.8, עברו כבר כחמישה ימים, אני מרגישה רע, לא מצליחה לעבודה, להתרכז בשום דבר, אפילו טלויזיה, כמה זמן יש להניח שהמצב הזה ימשך?

שלום בדרך כלל ממליצים על חופש מחלה סביב שבועיים עד 3 שבועות. אחרי הניתוח לפעמים יש בחילות, כאבי בטן, קושי בבליעה ובשתית מים. הכל יעבור עם הזמן. צריך סבלנות. צריך להקפיד על שתיה, צריך הליכות כל יום במשך 30-40 דקות. וכחודש אחרי הניתוח צריך להתחיל פעילות פיזית וספורט. במידה ויש חום גבוה, דופק מהיא ר וכאבי בטן עזים צריך לפנות ייד למנתח או למיון.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה