כאבים באזור התאומים שבועיים לאחר ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

17/08/2016 | 23:07 | מאת: משורוול חדש

הי עברתי לפני שבועיים בדיוק ניתוח שרוול כשבוע לאחר הניתוח התחיל לי כאב מוזר כשאני נוגע בשרירי שתאומים ברגליים מאז הכאב החריף וממש כואב אפילו לשים גרביים! אני לא אחד שמתבכיין מכאבים הכאב באמת לא מעניין אותי אספוג אותו רק רוצה לדעת שזה לא קשור לניתוח באיזה דרך ? ושאין תסביכים לא רצויים תודה מראש

שלום, כאב עז ברגליים יכול להיות מ-DVT. צריך לפנות בדחיפות לרופא וצריך לעבור דופלקס אולטרהסאונד לגפיים התחתונות לשלול DVT.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה