דאלה לדוקטור סאקרן

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

09/08/2016 | 21:58 | מאת: מיכל

בהמשך לשאלה שלי...מה זאת אומרת תת ספיגה? האם זה אומר שהגוף שלי יהיה פחות בריא מהיום?והאם ההצפה מסוכנת?אני מאד חוששת לפגוע בבריאות שלי בעקבות הניתוח)מיני מעקף).אודה על תשובה מהירה

שלום, נראה שאת מפחדת לעבור ניתוח יותר ממהשמנה שלך. את צריכה לפחד מההשמנה שלך. היא יותר קטלנית עם הרבה מחלות נלוות מסכנות חיים ופוגעות באיכות ובתוחלת החיים. בקשר לתת ספיגה: הספיגה שלנו בגוף היא ברוב במעי הדק (יש עוד ספיגה בתריסריון ןבמעי הגס). שאנחנו מונעים משליש מהמעי הדק לספוג זה עוזר מאוד לירידה במשקל, אך עדיין יש הרבה מעי דק שכן יכול לספוג ללא בעיה. בשנה הראשונה לכל הניתוחים ממליצים על מתן ויטמנים וזה תוסף מזון מאוד חיוני לכולנו. לא צריך לפחד מלקיחת ויטמינים.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה