צריכה עזרה

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

23/07/2016 | 19:27 | מאת: רואא

שלום רב דר סקרן ותודה מראש אני מקווה שתעזור לי כי באמת אני סובלת , אני בת 19 ושוקלת 115 קג והגבוה שלי הוא 1.63סמ , אני סובלללת כשהייתי קטנה יותר יש הרבה דברים שלא עשיתי ויש הרבה דברים שבאמת רציתי לעשות הייתי מתייבשת בת שמנה אבל הזמן עבר אני לא רוצה שהעתיד גם יעבור ממני אני לא יכולה ללבוש שמלות יפות מתאמים לגיל שלי אני לא יכולה לישון כמו כל האנשים שבעולם אני מרגישה שאני לא נורמלית וזה כואב לי הרבה

23/07/2016 | 19:31 | מאת: רואא

ויש הרבה דברים שאני רוצה לאמור לך אותם אני רוצה ניתוח קיצור קיבה וההורים שלי לא רוצים מה ההמלצה שלך תעזור לי בבקשה

רואא שלום, אני מציעה לך לקבוע תור לרופא המשפחה שלך שיוכל להמליץ לך על תכנית לירידה במשקל. בין אם תחליטי לעבור דיאטה ובין אם תחליטי על ניתוח קיצור קיבה, חשוב מאוד שתעשי כמה מפגשים עם דיאטנית שתעזור לך לסדר את הרגלי האכילה שלך. היות ואת מאוד צעירה, אני ממליצה לך בחום לשתף את הוריך ולבקש מהם ללוות אותך בתהליך. בהצלחה.

09/08/2016 | 21:51 | מאת: מיכל

שלום ראאה אני כל כך מבינה אותך...החיים במשקל עודף לא פשוטים בכלל בשום מובן.דימוי עצמי נמוך,קושי פיסי לתפקד ולזוז...את חייבת להסביר היטב להורייך איך את מרגישה.בלי לכעוס ולהתאכזב פשוט תבקשי שיקשיבו היטב ותדברי מהלב.תדגישי שזה לא קל לעשות דיאטה לבד ושזה כמו להיגמל מסיגריות לבד כי האוכל הוא כבר משרת הרבה צרכים אחרים רגשיים כמו הסיגריה למעשן....אל תתביישי לחשוף את חוסר האונים שלך כי רק כך הם יבינו שהם חייבים לעזור לך.בהצלחה לך

11/08/2016 | 03:09 | מאת: רואא

תודה רבה לך מיכל , טוב מאוד שאמצו אנשים מבינם מה אני מרגישה , אנשים שמבינים כמה זה קשה ו כואב להיות בחורה שמנה. המון תודה

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה