רגישות למאכלים למנותחי שרוול

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

25/06/2016 | 09:10 | מאת: שולה

שלום רב עברתי לפני שש שנים ניתוח שרוול עם ירידה של 50 קילו ועדיין שומרת על התוצאה לפני שלושה ימים אכלתי חציל בתנור והיתה לי הרעלה עם כאבי תופת בלתי נסבלים עם הקאות ובחילות עשיתי צום שתיתי הרבה וברוך השם זה עבר , אותה בעיה היתה לי לפני שנים שאכלתי פיטריות מאז אני לא נוגעת בהם יותר, האם יש איסור למנותחים לאכול חצילים ? ומהם המאכלים האסורים שעלולים להזיק לנו תודה מראש ושבת שלום !!

הי שולה, אין איסור לאכול חצילים למנותחי שרוול. יתכן ומדובר ברגישות אישית או במקרה בודד של מזון מקולקל. המזונות שיש להימנע מהם אחרי הניתוח הם אפרסמון וציפת פרי הדר בגלל סיכון ליצירת ביזוארים וחסימות במערכת העיכול.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה