קיצור קיבה

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

02/06/2016 | 18:09 | מאת: אביאל

היי אני בן 16 מחיפה בזמן האחרון התחלתי לברר על ניתוח קיצור קיבה מכיוון שהעלתי ב4 שנים האחרונות בין 25 ל -35 קילו אני פוחד שעברתי את ה מאה קילו אני כבר לא מרגיש נוח עם עצמי רע לי עם זה ואני לא רוצה לדבר על זה עם המשפחה יש איזה דרך שאני יכול לעבור ניתוח בלי שהם ידעו או רק אמא שלי

הי אביאל, היות ואתה קטין (מתחת לגיל 18) תצטרך את הסכמת ההורים כדי לעבור את הניתוח, ולכן לא תוכל לעבור את הניתוח בלי שההורים ידעו.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה