ניתוח

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

31/05/2016 | 12:01 | מאת: נעמה

שלום דר סקרן אני בת 19 ושוקלת 114 קג הגובה שלי 1.63 אני באמת סובלת אני מרגישה בעייפות כל הזמן ובכאבים חזקים בגב בגלל שיש לי שמנה מרוכזת בבטן , באמת אני לא מרגישה טוב , אני מייאושת אני לא יכולה אפילו ללבוש בגדים שמתאימים לגיל שלי נסיתי הרבה לעשות דייטות ולא הוצלחתי ועכשיו אני מאמינה שניתוח קיצור קיבה הוא הפתרון. האם אפשר לעשות ניתוח כזה בשבילי ? תודה רבה רבה לך

שלום לך, טרם נמצא פתרון הקסם לטיפול בהשמנת יתר חולנית. משנת 1991 עד היום הפתרון היחידי הקיים לטיפול בהשמנת יתר חולנית ולשמור על הירידה לטווח ארוך הוא הניתוח הבריאטרי. בהחלט את עומדת בקריטריונים לניתוח בריאטרי. נא לתאם תור 037645444 אשמח לייעץ ולעזור

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה