ניתוח קיצור קיבה- איך מתחילים?

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

26/05/2016 | 10:13 | מאת: מיה

שלום, אני שוקלת לעבור ניתוח בזמן הקרוב, איפה מתחילים? קובעת אצל רופא? או שלפני שאני הולכת לרופא מומחה קובעת בוועדה הבריאטרית כי אמרו לי שאני חייבת לעבור וועדה? אשמח להסבר איך להתחיל את התהליך? תודה

הי מיה, ראשית עליך לגשת לרופא המשפחה שלך. במדה ואת עומדת בקריטריונים הרפואיים לניתוח בריאטרי תקבלי ממנו רשימת בדיקות שעליך לבצע, הכוללות בדיקות דם, אולטראסאונד, איסוף שתן ועוד. כמו כן תתבקשי לקבוע תור אצל דיאטנית לקבלת מכתב לועדה. לאחר שסיימת את כל הדרישות תוכלי לקבוע תור לעודה בריאטרית, ולאחר שתאושרי לניתוח תוכלי לקבוע תור אצל הרופא המנתח. אני ממליצה לך להתחיל מפגישה עם דיאטנית המתמחה בבריאטריה, שתוכל להסביר לך על ההשלכות של הניתוח ולהכין אותך טוב לתהליך. מוזמנת ליצור קשר איתי במלב"י 03-7645444 בהצלחה!

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה