שרוול או מעקף קיבה?????

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

24/05/2016 | 08:34 | מאת: סמדי

שלום ד"ר נאסר, אני בת 55, עם BMI 45. ניסיתי כבר הכל...כיום בשיאי במשקל של 130. לפני 15 שנה עשיתי ניתוח טבעת, ירדתי קצת ואח"כ פתחתי אותה לגמרי בשל צרבות. כיום מרגישה טוב אבל מאד שמנה כאמור. אני מעוניינת להוציא את הטבעת (או להשאיר , אם אין ברירה) ולעשות מעקף או שרוול. מבקשת את עצתך בעניין ואיך אפשר להגיע אליך. אני בכללית מושלם. תודה רבה.

שלום סמדר, ניתוח טבעת הוא שמקטין את נפח הקיבה. ניתוח שרוול דומה לניתוח טבעת נחשב ניתוח להקטנת נפח הקיבה. אם ניתוח טבעת נכשל עדיף לעבור ניתוח שמשלב הקטנת נפח הקיבה ומונג ספיגה חלקית של המעיים. הניתוח המומלץ לך הוא ניתוח הוצאת הטבעת וניתוח מעקף קיבה עם השקה אחת (מיני). תתקשרי בבקשה ל-037645444 תקבלי תור אצלי למרפאה.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה