רעב....שאלה לדיאטניות

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

28/03/2016 | 12:20 | מאת: מירי

שלום אני 3שבועות אחרי שרוול אוכלת את תפריט הדיאטנית בקלות יחסית הבעיה שחצי שעה אחרי הארוחה אני מרגישה רעב?האם נורמלי? אשמח לשמוע רעיון ועצה כיצד ניתן לשנות תחושה זו

הי מירי, את לא אמורה להרגיש רעב אחרי חצי שעה מהארוחה. יתכן שאתן אוכלת מהר מדי ומתמלאת לפני שהגעת לשובע, או לחלופין שסוג האוכל אינו מתאים לצרכיך. המפגשים עם דיאטנית בריאטרית לא אמורים להסתכם רק בתפריט. אנא קבעי תור נוסף על מנת להתאים את האכילה שלך ולאפשר תחושת שובע לאורך זמן. בהצלחה.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה