קיצור קיבה שרוול דברי אוכל

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

05/02/2016 | 20:14 | מאת: חיים

עברתי קיצוק קיבה שרוול ב 2010 ירדתי כ30 קילו ובמשך הזמן עליתי שוב שאלתי היא שבזמנו אמרו שאסור לי לאכול קמח מצות או תפוזים האם עכשיו כעבור 5 שנים מותר לי או עדיין אסור נא תשובתכם בהקדם תודה

ניתן לאכול קמח מצות בכמויות קטנות. יש להימנע מלאכול את הציפה של פירות הדר - הקליפה השקופה שמסביב לפלח. מותר לאכול את הבקבוקים ולשתות מיץ תפוזים. מומלץ מאוד להיפגש עם דיאטנית בריאטרית כדי למנוע עליה חוזרת במשקל לאחר הניתוח.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה