היפוגלוקמיה-ניתוח בריאטרי

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

14/01/2016 | 20:49 | מאת: ירון

היי אני חצי שנה אחרי הניתוח רחוק 7 קילו מהמשקל האידיאלי והנשלתי 41 קילו עד כה והיד עוד נטויה. לפני הניתוח בעקבות מצב פוסטראאומה סבלתי מירידות קשות של הסוכר בדם ולא מעט עליות סוכר קצוניות . שאלתי היא האם גם לאחר הניתוח אני אמור לסבול מירעדות סוכר ,זה קורה רק שאני במצב רגשי השאלה עם זה תופעה ידועה מהניתוח או שיש לקשר למצב הפוסט טראומתי . אגב המצב קרא משרות של שנים במערכת הביטחון

שלום, ירידה יפה במשקל, כל הכבוד. בקשר להיפוגליקמיה זה לא קשור למצב רגשי, צריכה להיות בעיה אחרת ועדיף להיתיעץ עם אנדוקריניולוג.

16/01/2016 | 07:58 | מאת: ירון

היי ראשית תודה . אני באופן כללי מאוד שמח מהמצב בו אני נמצא וכפי שציינתי זה היה עוד לפני הניתוח כך שבוודאות זה לא עקב כך.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה