נשירת שיער וצלקות

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

12/01/2016 | 23:47 | מאת: ענבל

עשיתי ניתוח טבעת לפני חודשיים, אני יורדת במשקל והכל טוב ויפה. הבעיות שלי הן שהצלקות בבטן עדיין קיימות, אמנם פחות נוראיות מאיך שהן נראו בהתחלה, אבל הן עדיין שם.. רציתי לדעת אם זה נעלם מתישהו? ושיש לי נשירת שיער נוראית. חשוב לי לציין שגם לפני הניתוח סבלתי מנשירת שיער ולקחתי ויטמינים שעזרו וכבר היה ממש שיפור והרבה פחות שיער נשר, ועכשיו אחרי הניתוח זה נהיה פשוט נורא. אני מקבלת ויטמין b12 כי חסר לי, לוקחת גם צנטרום בהמלצת הדיאטנית ולוקחת טריבמין ואבץ, שאותם לקחתי לפני הניתוח בגלל הנשירה. הבנתי שיש קשר בין הנשירה לניתוח, אבל מתי זה אמור להתאזן? תודה מראש על העזרה

לגבי הצלקות זה אינדיבידואלי אך לרוב משתפר עם הזמן. נשירת השיער חולפת לאחר 8-9 חודשים מהניתוח, בהנחה שהתזונה מאוזנת ושלוקחים את תוספי התזונה הנדרשים לפי המלצת הדיאטנית.

13/01/2016 | 23:39 | מאת: ענבל

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה