ניתוח מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

25/11/2015 | 14:09 | מאת: דולי

לאחר ניתוח מיני מעקף קיבה כחודש , מרגישה באופן כללי טוב ללא כאבים, אציין שהייתי קודם סכרתית שהזרקתי אינסולין A1C 11.9, לאחר הניתוח הסוכר שלי בממוצע 140-150 לא לוקחת כל טיפול. לאחרונה הרגשתי פתאום לא טוב ראיתי הכל שחור והתעלפתי, לקחתי סוכריה ואז התאוששתי, ושוב קרה לי אותו דבר לפני שאני אתעלף לקחתי סוכריה והתאוששתי. האם זה נורמלי שיש לי נפילת סוכר בצורה כזו

שלום, לדעתי צריך לגשת לרופא המשפחה ולרופא סוכרת לבדיקות רמת הסוכר בדם כולל רמת המוגלובין מסוכרר.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה