האם ניתן לעבור מיני מעקף לאחר שרוול?

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

27/10/2015 | 09:51 | מאת: רוני

ד"ר שלום! אני כחמש שנים אחרי שרוול שבהם ירדתי ממשק 112 למשקל 85, כיום אני עומד על משקל 98 ולצערי אימונים קצת בעייתיים עקב בעיות אורטופדיות. אציין גם שעברתי מתיחת בטן בזמנו אבל כיום זה כבר לא נראה. כמויות האוכל בהחלט עלו ואינן כמו שהיו בשנה הראשונה. האם מומלץ לחשוב על ניתוח של מיני מעקף והאם ניתן בכלל לעשות אחרי שרוול? תודה.

ניתוח מבוסס על הקטנת הנפח כגון טבעת או שרוול הפתרון הוא הפיכת ניתח הקטנת נפח הקיבה לניתוח מסוג מעקף קיבה. לא משנה אם זה מעקף קיבה קלאסי או מיני. בהצלחה

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה