אחרי ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

16/09/2015 | 19:35 | מאת: מנוחה

שלום רב. נותחתי לפני 9 חודשים ניתוח שרוול לאחר שנותחתי בעבר שתי ניתוחים של טבעת, עד עכשיו ירדתי 30 ק"ג ואני תקועה כבר 3 חודשים בלי לרדת גרם. לניתוח הגעתי עם משקל של 143 ק"ג והגובה שלי הוא 165, כיום אני שוקלת 113.8. אני מיואשת, מה ניתן לעשות ע"מ לחזור ולרדת במשקל? תודה. מנוחה

שלום, ניתוח טבעת הוא ניתוח שהמנגנון שלו הוא הקטנת הנפח של הקיבה. ניתוח שרוול כמעט זהה מבחינת הקטנת הנפח, אך יש עוד מרכיב הרמונלי והוא הורמון הגרלין שהוא מווסת תחושת הרעב. הניתוח המתאים לך הוא ניתוח שמשלב הקטנת הנפח ואי ספיגה כגון מעקף קיבה.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה