היי דר סקרן

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

10/09/2015 | 14:21 | מאת: נינה

היי סקרן., ביטלתי את התור היום כי אני מחכה לאולטרה סאונד. ואראה אותך רק ב8.10. רציתי לשאול אותך., אני 11 חודשים אחרי מעקף קיבה.. אני 1.73 שוקלת 71-72 וחצי כזה. והתחלתי כבר לברר את התהליך להסרת עור עודף בבטן ובירייכים. ורציתי לשאול אותך מתי אני יכולה באמת ללכת על זה? כמה זמן אחרי ניתוח אפשר להסיר עור עודף? כי אני מרגישה רזה וניראת רזה ומרוצה מהמישקל הדבר היחיד שמפריע לי זה עור שמביא לי הרגשה של שמנה וזה לא יעלם מעצמו (מתה כבר להתנתח ולהסיר אותם :) אשמח לתגובתך.

10/09/2015 | 17:51 | מאת: שרית

האם כשהתגלה בבדיקת וק"ת ריפלוקס גסטרו בשליש האמצעי של הושט.. מה עדיף מעקף.. מיני מעקף או שרוול? והאם זה דבר שיכול להיסגר.. וממה זה נובע בדרך כלל? תודה

שלום שרית, בקע סרעפתי או רלפוקס נובע שהחומצה מהקיבה עולה לוושט. הניתוח העדיף הוא ניתוח מסוג מעקף קיבה רגיל או מיני.

שלום, נא להתקשר ל-037645444 לבקש פגישה עם פלסטיקאי להסרת עור אחרי ניתוח בריאטרי. בהצלחה

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה