ניתוח מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

10/09/2015 | 12:04 | מאת: דליה

מתלבטת, מועמדת לניתוח מיני מעקף קיבה, יש לי מספר שאלות: 1. איזה סיבוכים יכולים להיות עקב ניתוח מיני מעקף קיבה 2. ניתוח מיני מעקף קיבה אומר עם השקה אחת או יותר 3. אני לוקחת לוסק האם זה יפריע לי לאחר הניתוח, האם אצטרך לקחת בהמשך גם לוסק , כמו כן לגבי זריקות אינסולין (לוקחת לנטוס פעמים ביום 60 יח' , נובורפיד 56 יח' , ויקטוזה 1.8) האם אני מפסיקה לקחת ביום הניתוח ואצטרך להמשיך לאחר הניתוח. 4. האם תופעה של דאמפיג , שיהוקים יופיעו גם לאחר ניתוח מיני מעקף. 5. כיצר מתבצע ניתוח מיני מעקף האם ע"י פתיחת בטן או כמו ניתוח שרוול. 6. כמה זמן הניתוח של מיני מעקף קיבה

שלום, ניתוח מעקף קיבה מיני, הוא ניתוח עם השקה אחת. 1- סיבוכים: כמו כל ניתוח בריאטרי- דימום, זיהום, היצרות או דלף 2- ניתוח מעקף קיבה עם השקה אחת 3- קרוב לוודאי אין צורך לקחת את לוסק לאחר 3 חודשים מהניתוח. בקשר לאינסולין, כמעט בטוח יהיה שיפור במחלקה עד ריפוי 4- תופעת דמפינג קיימת אצל 20% מהמנותחים של מעקף קיבה וגם במיני 5- הניתוח בשיטה זעיר פולשנית- לפרוסקופית (5 חתכים קטנים) 6- סביב שעה

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה