שאלה לדר סקרן.

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

26/08/2015 | 10:44 | מאת: נינה

היי סקרן היקר. עברתי אצלך מעקף קיבה ב2.10. ב10.9 יש לי אצלך ביקורת ועשיתי בדיקות דם וראיתי שהכולסטרול שלי גבוה הנורמה עד 200 ושלי 205. :(. ושומנים בדם שוב. היה לי את שנהם לפני הניתוח ולמרות שירדתי לבד 30 קילו עדין השומנים והכולסטרול לא נעלמו. ואחרי ניתוח זה עבר ושוב חזר, למה? :(. מה עלי לעשות? זה ממש מדאיג אותי, אני 1.73 וחצי ושוקלת בן 73 ל74 זה מתנדנד והאמת שאני מרוצה ונישאר להסיר רק עודפי עור אבל מודאגת שגם במישקל תקין עדין כולסטרול ושומנים בדם. בא לי לבכות. הפסקתי לאכול גבינה צהובה. מטוגן לפעמים שאכלתי שזה חביתה ושניצל גם הפסקתי. מקווה שזה יעלם עם תזונה נכונה אבל מודאגת!!! אשמח להצעה ממך.

שלום כולסטרול 205 הוא כמעט תקין. יש חולים סובלים מעודף כולסטרול עקב ההשמנה וחלק שני תורשתי ולא משנה אם הם רזים או שמנים והחלק השלישי הוא גם תורשתי וגם בגלל השמנה. צריך להיתיעץ עם הרופא המטפל והדיאטנית בהצלחה

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה