האם אני יכולה לעבור ניתוח בריאטרי במשקל של 86 קג

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

07/08/2015 | 09:36 | מאת: לימור

שלום רב, משקלי 86 ק"ג גובהי 174 ס"מ ואני אחרי המון ניסיונות להרזיה-עלויות וירידות במשקל ואני זקוקה להתערבות חיצונית לדעתי שתעזור לי לשלוט בכמויות וברעב. אני סובלת מיתר לחץ דם קל. האם אני מועמדת לניתוח מסוג זה? ואם כן למי פונים? תודה

לימור שלום, לפי הנתונים שרשמת את לא עומדת בקריטריונן המשקל לניתוח בריאטרי. עומדו בפניך האפשרויות של ניסיון ירידה במשקל בדרך קונבנציונאלית - ספורט, קבוצות או דיאטנית פרטית, או טיפולים אנדוסקופיים להשמנת יתר מסוג בלון קיבה או אנדוברייר.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה