בירור לגבי ניתוח...

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

21/06/2015 | 09:40 | מאת: אביבית

שלום, יש לי בעצם 2 שאלות והן: 1. אני בת 40 שוקלת 95 גובה 1.59 BMI 37 10 חודשים לאחר ניתוח הסרה חלקית של בלוטת התריס. האם אני יכולה לעשות ניתוח שרוול?. 2. הבת שלי בת 15 שוקלת 95 גובה 1.65 האם בגיל הזה מנתחים לשרוול? אודה על האינפורמציה.

אביבית שלום, 1. כדי לעמוד בקריטריונים לניתוח את צריכה אבחנה של לפחות אחת מהמחלות הנלוות להשמנה. פני לרופא המשפחה שלך על מנת לברר אם את עומדת בקריטריונים. 2. לפי הנתונים של ביתך בהחלט לא ינתחו אותה. ישנם מרכזים לטיפול בהשמנת מתבגרים המציעים תכניות התערבות הכוללות ספורט והדרכת הורים. זהו גיל קריטי ועדיף לא לדבר בו על דיאטה (ובוודאי שלא על ניתוח קיצור קיבה), אלא ללמד אורח חיים בריא. בהצלחה לך ולביתך.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה