וועדה

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

13/06/2015 | 14:33 | מאת: שאלה

לאחר ברור במרפאת השמנה הומלץ לי ניתוח. ברצוני לשאול אם יש המלצה מה ההליך לגבי הוועדה המאשרת?

יש לגשת לרופא המשפחה ולבצע את רשימת הבדיקות במלואה, כולל קביעת פגישת הערכה אצל דיאטנית. חובה להגיע לועדה עם כל המסמכים והבדיקות הרלוונטיות. לאחר הועדה במידה ותאושר לניתוח יש לקבוע תור בהתאם לבית החולים/הרופא המנתח אצלם אתה מעוניין לעבור את הניתוח. בהצלחה.

15/06/2015 | 21:58 | מאת: שאלה

ביצעתי את כל הבדיקות פסיכולוג דיאטנית אולטרסאונד בדיקות דם וכו הרופא אמר שיזמנו אותי לניתוח האם אני צריכה לגשת לרופא המשפחה ולבקש וועדה

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה