בירור לפני ועדה לניתוח

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

28/05/2015 | 08:58 | מאת: שמואל

מאחר והנני צריך ניתוח שני לאחר ניתוח שרוול פניתי לועדה באסותא לניתוח מעקף התברר לי כי קופת חולים לא משתתפת בעלות הועדה ( 1800 ) שח העם אין דרך אחרת לעבור את הניתוח הנל ללא ועדה זו כמובן שאני אבצע את כל הבדיקות לםני הניתוח

שלום אסותא בית חולים פרטי ובכדי לעבור וועדה לאישור ניתוח בריאטרי צריך לשלם סכום לוועדה. במידה ואת רוצה לעבור ניתוח בבית חולים ציבורי, ממשלתי או אחר אין צורך לשלם אבל המחיר הוא לחכות הרבה זמן לניתוח ולא יודעת מי הוא המנתח

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה