בלון הרזיה

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

11/05/2015 | 09:09 | מאת: מיטל

אני עם BMI 34 וניתוח קיצור קיבה לא מתאים לי בזמן האחרון מתפרסם במרפאת אופטימל בלון הרזיה מתכוונן בשם ספאץ' אותו מחדירים דרך הפה לקיבה למשך שנה כך שהקיבה מלאה והאכילה מוגבלת. האם היית ממליץ על פתרון זה או למתין ל BMI שיגיע ל 40+ (:

מיטל שלום, בלון הקיבה מוכנס באופן אנדוסקופי למשך חצי שנה במטרה למלא את הקיבה ובכך להגביל את כמות האוכל שנכנס. קחי בחשבון שגם עם הבלון תצטרכי להקפיד על הרגלי אכילה כמו ארוחות מסודרות, בחירה נכונה של סוג האוכל ושתייה מרובה. אני ממליצה לך להיפגש עם דיאטנית המכירה את סוגי הפרוצדורות ולהבין איזה שינויים תצטרכי לעשות בהרגלי האכילה שלך על מנת שהתהליך יצליח גם לאחר הוצאת הבלון. בהצלחה!

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה