שימוש באומפרדקס לתקופה ארוכה

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

21/04/2015 | 10:22 | מאת: ישי

שלום רב אני מקבל התרופה במרשם מרופא מאז הניתוח של קיצור קיבה שבוצע לפני כחמש שנים ברציפות . אני חש שאני זקוק לתרופה זאת באופן יום יומי. האם יש בעייה רפואית בכך? תודה מראש

שלום אם אתה לא סובל מדלקת של הקיבה או רפלוקס אין מקום לקחת את התרופה.

22/04/2015 | 08:03 | מאת: ישי

תודה על תשובתך המהירה אני לא סובל מדלקת. ורפלוקס לפחות לא בצורה יום יומית אולם בימים שלא לקחתי את התרופה לא חשתי בטוב, והרגשתי צרבת מידי פעם במהלך היום. היות ואני חש שהתרופה עושה לי טוב, האם יש בעיה רפואית בלקיחת התרופה בזמן לא מוגבל?.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה