ליפני הניתוח

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

02/04/2015 | 15:59 | מאת: גל

שלום, אני בעוד כשבועיים עושה את הניתוח, בגלל שאני חיילת ובצבא לקבוע תור לדיאטנית לוקח המון זמן אשמח עם מישהו יעזור לי לגבי תפריט בשבועיים שלפני הניתוח . תודה מראש (:

שבועיים לפני הניתוח יש לעשות דיאטה דלת פחמימות. הדיאטה כוללת עד 2 מנות פחמימה: מנת פחמימה = 1 פרוסת לחם/2 קרקרים/1 פרי/2-3 כפות אורז. שאר התזונה צריכה להתבסס על חלבונים (בשר, ביצים, דגים, עוף ומוצרי חלב) וירקות. יש להימנע משתייה מתוקה, מיצי פירות, עוגות, עוגיות, בצקים ומאפים. בהצלחה!

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה