חברים אחרי \ לפני ניתוח לקיצור קיבה :

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

08/03/2015 | 21:32 | מאת: נופר

שלום! אנחנו סטודנטיות לתואר בפסיכולוגיה ואתם האנשים שאנחנו מחפשות :) במסגרת התואר אנו עושות מחקר שבו יש צורך באנשים לפני או אחרי ניתוח לקיצור קיבה ( לא משנה הסוג) נשמח אם תקדישו כמה דקות מזמנכם לענות על שאלון קצר, כמובן שהשאלון אנונימי ומיועד לגיל 18 ומעלה. תזכרו: אלו כמה דקות מזמנכם וצעד ענקי בשבילנו! תודה רבה נופר ואלה קישור לשאלון: https://docs.google.com/forms/d/1-4wyzfXN9BdIF213wNn0Hio9Ch0UwGxePdBgagYtj-c/viewform

הי נופר, אשמח מאוד לשמוע על המחקר שלכן ותוצאותיו. מוזמנות ליצור איתי קשר: [email protected]

16/03/2015 | 16:06 | מאת: אודליה

אני אחרי שרוול כבר ארבעה חודשים , ואין מאושרת ממני , נכון שלא אוכלים כמויות שהורגלנו קודם , אבל האיכות חיים שניתנת לאחר הניתוח אין שווה לה, ( לא בחודש הראשון )

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה