3 חודשים לאחר ניתוח שרוול ומצליחה לאכול כ 500 קל

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

23/02/2015 | 01:29 | מאת: מזל

שלום רב, אני כשלושה חודשים לאחר ניתוח שרוול. לא מצליחה לאכול יותר מ 500 קלוריות. בבוקר אוכלת 4-5 אגוזים בשעה 10- בננה או תפוח בשעה 13:00- 2 ביסים של חזה עוף או כבד וכפית פתיתים או פירה בשעה 16:00 2 פתיבר בשעה 20:00- חצי מעדן או 3 כפיות קוט'ג בין לבין אני שותה מים. אני לא מסוגלת לאכול יותר. איך אפשר להצליח לאכול יותר? תודה רבה

מזל שלום, התזונה שלך דלה מאוד ואת לא צורכת מספיק חלבון וויטמינים. הדרך להוסיף יותר אוכל עם מגבלת המקום בקיבה שונה אצל כל מטופל. אצל חלק נדרשת עבודה על אכילה איטית, אצל אחרים לימוד בחירה נכונה של סוג האוכל וחלק מהמטופלים צריכים להשתמש בתוספים. נראה שאצלך הכמויות קטנות מאוד וגם סוג האוכל אינו אידיאלי. יש להחליף את הפתי בר/פרי בהרכב יותר מזין, ולהקטין את הזמנים בין הארוחות (בכמויות האלו יש לאכול כל שעתיים). אני ממליצה לך בחום להגיע לפגישת ייעוץ עם דיאטנית בריאטרית כדי שתעזור לך לאכול יותר ולמנוע סיבוכים בעתיד. בהצלחה!

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה