התלבטות

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

18/02/2015 | 20:20 | מאת: שלומק'ה

שלום רב. אני בן 24 שוקל 125 קילו וגובה 170 . ניסיתי מספר סוגי דיאטה ותמיד נתקעתי. אני בהתלבטות לבצע פעולה בריאטרית 1. האם זה פעולה מומלצת לבחור בגילי? 2.בהנחה ואני לא אוכל שוקולדים ומתוקים, האם עדיף לי ללכת על טבעת קיבה? 3. מה דעתכם על בלון קיבה? 4.יהיה לי הרבה עור עודף?

שלום לפח השאלות שלך רואים שאת לא משוכנע שהניתוח הוא הפתרון היחיד הקיים שיכול לעזור לך לרדת במשקל. בלון לקיבה הוא פתרון זמני ולאחר שמוצאים עולים בחזרה. הניתוח המתאים לך הוא ניתוח שרוול קיבה (קיצור קיבה).

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה