ניתוח הרזיה לסוכרת?

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

28/12/2014 | 09:55 | מאת: יעל

בעלי בן 57, עם השמנת יתר משמעותית (לא נשקל הרבה זמן, אולם IBM די קרוב ל-30), עם סוכרת סוג 2 (למעלה מ10 שנים)+ אינסולין בשנים האחרונות. לא עושה פעילות גופנית. לא מספיק מאוזן. כיום, רמות סוכר בדם: לפני אוכל: כ- 150, שעה אחרי אוכל: כ-250. האם הוא מתאים לניתוח בריאטרי? האם קופ"ח ממנת ניתוח זה עבור סוכרתי? למי עליו לפנות כדי לבדוק האם הוא מתאים לניתוח?

שלום יש היום מחקר ב-10 בתי חולים על סוכרת וניתוח בריאטרי. קודם כל תפני לכירורג בקופ"ח חולים. צריך לבדוק בדיוק מה ה-BMI שלו. לאחר מכן אעזור לך להמשך הטיפול

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה