התלבטות לגבי ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

10/12/2014 | 00:30 | מאת: אורלי

יש לי BMI 41 ויתר לחץ דם. עם השנים וההריונות נוצר לי עודף משקל ואני לא מצליחה להרזות. אני מתלבטת מפני שגם כיום איני אוכלת הרבה ביום ולכן אני חוששת שהקיבה התרגלה לכמויות אלה והניתוח לא יצליח. האם הניתוח מתאים גם לכאלה שלא אוכלים הרבה ביום או רק לכאלה שיגרום להם לאכול מעט? האם ניתוח יצליח במקרה שלי ?

שלום. לא צריך להכחיש שאת סובלת מהשמנת יתר חולנית וסיבת ההשמנה היא מאזן אנרגיה חיובי. הטיפול היחיד שיכול לעזור לך לרדת במשקל ולשמור על הירידה לטווח ארוך הוא ניתוח בריאטרי. בבקשה תקבעי תור למרפאה שלי בתל אביב אשמח לעזור לך.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה