שאלה ליפית

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

06/12/2014 | 19:15 | מאת: נינה

היי יפית :). אני חודשים אחרי ניתוח מעקף,והבנתי שצריך לאכול 3 פעמים ביום ו2 ארוחות ביינים. בימים האחרון יצא איזה פעמים שלוש שאכלתי מעט כי שבעתי ואחרי שעה-שעה וחצי הרגשתי רעב קל או משהו כזה,אז לפעמים אכלתי קצת ענבים או בננה או 2 תמרים. רציתי לשאול עם זה בסדר ועם זה בסדר מבחינת השעה? או איך משלבים את ארוחות הבינים ? ואחרי ארוחות הבינים שלי חיכיתי שעה וחצי- שעתיים והייתי אוכלת עוד קצת בעצם מסיימת את הארוחה הקודמת שלי. כי אמורים לאכול כול 3 שעות. אשמח לתשובה לדעת שאני מתנהלת נכון או לא ואז אשתפר :).

חשוב להקפיד על מרווחים נכונים בין האורחות כדי למנוע אכילה נשנשנית. אם הרגשת רעבה אחרי שעה וחצי, ייתכן שאכלת מהר מדי ולכן הצלחת להכניס מעט מדי אוכל לקיבה. הקפידי על אכילה במשך 30 דקות, והפסקה של 2.5-3 שעות בין האורחות.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה