תרופה לגזים אחרי מיתוח ביאטרי מיני מעקף

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

29/09/2019 | 08:40 | מאת: נגייה

אני עברתי ניתוח ביאטרי. לפני שנה וחודשיים מיני מעקף סובלת מגזים וריח מסריח מאוד מפריע לי

נגייה שלום, גזים וריח רע הם תופעות לוואי אופייניות לניתוח מעקף קיבה בהשקה אחת (מיני מעקף). במידה וזה מאוד מפריע לך תוכלי לשקול נטילת אנזימי עיכול או פרוביוטיקה שעשויים להקל. אפשרות נוספת היא לבצע בדיקת נשיפה הנקראת SIBO לאבחון גדילת יתר של חיידקי מעי. במידה והבדיקה חיובית הטיפול הוא אנטיביוטי ועשוי להפחית את הסימפטומים שאת מתארת. על שלושת האופציות תוכלי להתייעץ עם הרופא המנתח שלך.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה