ניתוח מעקף קיבה כתיקון לניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

20/08/2019 | 16:12 | מאת: ניתוח מעקף קיבה

שלום לפני כשבוע בדיוק עברתי ניתוח מעקף קיבה לאחר ניתוח שרוול שנותחתי לפני 9שנים סיבת הניתוח. בקע סרעפתי גדול צרבות והקאות קשות ריפולוקס. הגעתי לניתוח במשקל 66 לאחר יומיים אישפוז. נשקלתי והייתה ירידה של 2.700 אציין שהמשכתי רק בשתיית נוזלים צלולים ורק אתמול התחלתי בהדרגה מעט יוגורט היום ניסיתי להישקל ולהפתעתי ראיתי עלייה במשקל 800 גרם השאלה שלי האם זאת תופעה מוכרת? האם זה בגלל משקלי היחסית נמוך? האם אראה ירידה נוספת תודה

הכל בסדר, לא לכנס ללחץ. ולא לשקל כל יום בבקשה. נא להיות במערך כירורג מנתח ודיאטנית

21/08/2019 | 20:49 | מאת: ניתוח חוזר

שלום דר נאסר סקרו תודה על תגובתך אני לא בלחץ ולא ממהרת בנוגע לירידה שאלתי זאת כי אני מרגישה נפיחות. וכבדות בבטן וחשבתי שיש קשר לעלייה המשקל. אגב אני עדיין רק בשלב של מוצרי חלב ניגריים. שותה מעט מאוד ריויון ומים של מרק צמודה להוראות ועם כל " השביתת רעב " אני עולה במשקל לכן מוטרדת האם זאת תופעה מוכרת? תודה

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה