טבעת שנפתחה ונספגה בקיבה

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

07/05/2019 | 13:03 | מאת: נורית

אני בת 58 אחרי ניתוח טבעת שבוצע לפני 26 שנים ירדתי ועליתי במשקל. כיום אנני יכולה לאכול הרבה. לצערי כיום יש לי בעיה נוספת של לימפאדמה שמתבטאת בעודף גדול של עור ושומן שצריך להוריד. בחודשים האחרונים קשה לי להכניס משהו לאכול בגלל שכתוצאה מזה אני לא יכולה לנשום אני סובלת מבחילות הקאות של הפרשות שקופות של הקיבה לפי בדיקות גסטרוסקופויה הטבעת נפתחה ונספגה ברקמת הקיבה ויש שכבה גדולה של בצקת בכל האזור ישנה המלצה של גסטרואנטולוג על סמך הבדיקות להסיר את הטבעת. האם זה אפשרי? האם הבצקת יכולה להוות בעיה תודה רבה

שלום רב, ניתוח שעברת הוא ניתוח מסוג SRVG, בכדי לדון על האופציות הניתוחיות בבקשה להגיע עם בדיקות גסטרוסקופיה כולל צילומים ובדיקת בליעה וק"ת.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה