היבה

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

29/10/2014 | 13:58 | מאת: הפיכת ניתוח

שלום אני אחרי שלושה חודשים הפיכת ניתוח משרוול לממעקף.. ירידה של 9 קג.. תמיד הייתה אומר לי שהניתוח הוא כלי עזר אז למה הכלי זה לא עזר לי ..והפסדי השלושה חודשים הראשונים של הניתוחים הבריאטרים הם ההצלחה לרדת מהר ...אני במעקף של דייטנית ...שאלתי אותה למה כמה והיא אמרה לי שאני הראשונה במצב הזה...אז מה לעשות?לא רוצה להפסיד עוד זמן

היבה שלום. כמו שאמרתי לך, תעשי את שלך ומבחינת הניתוח הכל יסתדר. חולים שעברו ניתוח בריאטרי שנכשל ועברו ניתוח שני הירידה שלהם היא לא דרסטית אך קיימת. בניתוח מעקף קיבה אפשר לרדת במשך שנה ולאחר מכן אפשר עוד לרדת וכל תלוי בך.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה