הרזיה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

07/12/2018 | 10:41 | מאת: חסויה

שלום לך אני משרוולת מי זה 7 שנים במהלך 3 הריונות 2 הרינות ירדתי מאוד מהר ועליתי כמעט 20 קילו וירדתי והגעתי למשקל 60 ילדתי לפני חודש וחצי ואני לא מצליחה לרדת התחלתי בווליט כבר שבועיים ולא עוזר יש פתרון אחר??????????????????????

לא ברור מה הכוונה ב"ווליט". לאחר לידה לוקח זמן לגוף לחזור לקדמותו. חשוב שתתרכזי כרגע בהחלמה, בתזונה נכונה ובשתיה מרובה, במיוחד במידה ואת מניקה. מומלץ להסתייע בליווי של דיאטנית בריאטרית כדי לעזור לך לרדת במשקל באופן מאוזן ובריא. בהצלחה!

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה