רעב לאחר שרוול קיבה 4 חודשים

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

25/11/2018 | 08:19 | מאת: שיימא

אני ארבעה חודשים לאחר שרוול80%קיבה ומרגישה רעב מרבית הזמן. אני אוכלת בכמויות של4-כפיות לא אוכלת לחמים ואורז וספגטי ומטוגנים ומתוק. האכילה שלי היא מוצרי חלב נטו ירקות בננה בשר אני אוכלת ולאחר זמן קצר שעה אני רעבה

רעב 4 חודשים אחרי הניתוח הוא נורמלי. יש לעבור לתזונה מוצקה הכוללת חלבונים, חשוב שהארוחות יהיו במרקם ללעיסה ולא נוזליות, לדוגמא: חזה עוף, דג, ירקות טריים, לחם קלוי/טרי, פסטה עם חלבון, כריכים עם טונה/חביתה וכדומה. במידה ואת לא מסתדרת עם מאכלים אלו יש לקבוע פגישה אצל דיאטנית בריאטרית שתסייע לך בכך. הישארות על המאכלים שתיארת תגרום להיעדר שובע ועלולה לגרום לעליה במשקל לטווח הארוך.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה