רעידות קלות בקיבה...

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

11/10/2018 | 18:55 | מאת: ד

שלום, עברתי לפני כחודשיים מיני מעקף, מאז יש לי מין רעידות בקיבה קלות כשאני אוכל ולפעמים גם כשאני לא אוכל. הרעידות הם בדומה לבטן מקרקרת כשאדם רעב. משום מה הרעידות יכולות להתחיל גם זמן קצר לאחר שמתחילים לאכול ולכן אני חושב שלא מדובר בגזים. האם תופעה כזאת משתפרת עם הזמן? אני אדגיש כי יש לפעמים רעידות גם בזמן שלא אוכלים.

אם אין כאבים חזקים או הקאות, סביר שהתופעה תשתפר או תעבור עם המרחק מהניתוח. חשוב לודא שהרגלי האכילה שלך כעת מתאימים לניתוח, לשם כך יש לקבוע פגישה עם דיאטנית המתמחה בבריאטריה. בהצלחה.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה