ניתוח חוזר אחרי מיני מעקף

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

19/09/2018 | 19:52 | מאת: לא חשוב

שלום אחרי הכישלון בניתוח מיני מעקף ועלייה חוזרת במשקל האם יש עוד פתרון ניתוחי , כלומר לעבור ניתוח חוזר ?

28/09/2018 | 13:58 | מאת: מיכל

היי למה את/ה חושב שהניתוח נכשל ? גם את/ה לא מצליח לרדת במשקל??

02/10/2018 | 14:01 | מאת: ללל

שלום הצלחתי לרדת ירדתי 40 ק"ג אבל באופן ממש איטי בשנה וחודשיים , כי אני יכולה לאכול כמויות גדולות מרגישה שאין לי קיבה קטנה כמו שצריך להיות לאחר הניתוח והתחלתי לעלות במשקל עליתי 3 ק"ג

שלום רב, הפתרון זה לא עוד ועוד ועוד ניתוח. אם אין שינו באורח חיים שום ניתוח לא יעזור. בבקשה לפנות מייד לדיאטנית ופסיכותרפיסת לעזרה

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה