טיפול שורש לאחר שרוול

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

26/06/2018 | 19:38 | מאת: גילי

ד״ר סקרן שלום. לפני שבוע עברתי ניתוח שרוול. שאלתי היא האם יש הגבלה או מניעה כעת לבצע טיפול שורש? מבחינת ההחלמה/כאבים/ הרדמה וכו׳. בנוסף האם מותר בשלב זה לאכול מעדן שוקולד חלק ללא חתיכות? או רק יוגורט לבן. תודה רבה מראש

שלום, אין מניעה לעבור טיפול שורש. בקשר לדיאטה צריך להישמע להנחיות דיאטניות.

שבוע לאחר הניתוח אפשר לאכול יוגורטים ומזון טחון בבלנדר. חשוב להקפיד על חלבונים בארוחות, ולאכול מנות קטנות כל 2-3 שעות.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה