עצירות ושתן כהה אחרי ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

25/06/2018 | 23:51 | מאת: שקד

היי דר עברתי ניתוח שרוול ב30.5 וב"ה הכל תקין החלמה מהירה והכל עובר חלק. מאז הניתוח יש לי יצאות בקושי פעמיים בשבוע וגם זה רק לאחר שתיית מים שהושרו בהם שזיפים או עבניה מרוסקת עם שמן זית . מתי העצירות תחלוף ופעילות המעיים תחזור לסדרה? בנוסף אני שמה לב שהשתן שלי כהה , אני שותה בין ליטר לליטר וחצי ביום לכן זה לא מחוסר שתייה. מה הסיבה ? מתי יחלוף? יש צורך בבירור נוסף למה שהעלתי כאן? מודה לך מאוד והמשך שבוע מקסים

שלום רב, יש חלק מהמנותחים אחרי שרוול קיבה יסבלו מעצירות. צריך לפנות לדיאטניות בנושא זה, בנוסף אין לי מניעה עם מתן מרככי צואה. בקשר לשתן, צריך לשתות הרבה יותר.

שלום שקד, כחודש לאחר הניתוח ניתן להתחיל להוסיף סיבים - פירות וירקות טריים עם הקליפה, קרקרים או לחם קלוי מחיטה מלאה וקטניות. עם הוספת הסיבים והגברת השתיה היציאות לרוב מסתדרות. מומלץ לקבוע פגישת ייעוץ עם דיאטנית בריאטרית להדרכה בהתקדמות בתזונה. בהצלחה.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה